تبلیغات
تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها
فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات: 27صفحه تعریف: چکیده : در چند دهه گذشته ، محققان متفاوتی در خصوص عوامل مؤثر بر کیفیت جوجه های یکروزه تولیدی گزارشاتی ارائه نموده اند. همچنین روشهای گوناگون برای تعیین کیفیت جوجه و عوامل مؤثر بر آن گزارش شده است. درجه حرارت در طول انکوباسیون( یا درجه حرارت جنین) مؤثرترین و اثر گذارترین فاکتور بر روی کیفیت جوجه یکروزه می باشد زیراکه درجه حرارت بالا سبب جنین می شود. تأثیر بالا بودن حرارت به شکل رشد ک ...
بررسی تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی ...
تحقیق در مورد تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول ...
تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت ...
دانلود مقاله تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون ...
دانلود مقاله بررسي توزيع درجه حرارت در يک سوپر هيتر
دانلود مقاله حرارت در زير ماشين مادر مصنوعي( جوجه کشی )
تحقیق در مورد تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی ...
گروه : کشاورزی ، صنایع غذایی و دام و طیور | پایان نامه ...
پایان نامه | پایان نامه ، پروژه های نرم افزاری، تحقیق ...
آقای فایل - دانلود مبانی نظری،تحقیق،پروژه،خلاصه کتاب و...
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .