تبلیغات
مقاله افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن
افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن فرمتword 13صفحه افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن به چند دسته تقسيم مي شوند كه نام انواع نگهدارنده هاي طبيعي و شيميايي (سورباتها، بنزواتها، سولفاتها، سولفيت ها، نيترات ها و نيتريت ها، پل فسفاتها، پارابن ها، آلويت، استراسيدهاي چرب، گليكولهاو....) آنتی اکسيدانت ها(BHT,BHA، اسكورباتها، توكوفرولها و...) آنتی بیوتیک ها(تتراسایکلین،...) آنزیمها، انواع ادویه ج ...
افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن
وبسایت تخصصی صنایع غذایی و فرآوری - انواع فرآورده های آبزیان
پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی
پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی
سايت تخصصی مهندسی شیلات
SID.ir | توليد پودر سوپ از ماهي كيلكا و تعيين زمان ماندگاري آن
جزوه اصول فرآورده های شیلاتی - مناسب برای اساتید و ...
افزودني هاي غذايي (دکتر پذير)
پورتال طب سنتی ، اسلامی و ایرانی - تقلب در فرآورده هاي ...
سايت تخصصی مهندسی شیلات - بستني ماهي از حرف تا عمل
مطالب مرتبط
بخش نظرات این مطلب
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .