مقاله افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
مقاله افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن

مقاله افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن

افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن فرمتword 13صفحه افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن به چند دسته تقسيم مي شوند كه نام انواع نگهدارنده هاي طبيعي و شيميايي (سورباتها، بنزواتها، سولفاتها، سولفيت ها، نيترات ها و نيتريت ها، پل فسفاتها، پارابن ها، آلويت، استراسيدهاي چرب، گليكولهاو....) آنتی اکسيدانت ها(BHT,BHA، اسكورباتها، توكوفرولها و...) آنتی بیوتیک ها(تتراسایکلین،...) آنزیمها، انواع ادویه ج ...


  • افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن

    fishprocessing.blogfa.com/post/109

    افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن . افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن به چند دسته تقسيم مي شوند كه نام انواع نگهدارنده هاي طبيعي و شيميايي (سورباتها، بنزواتها، سولفاتها، سولفيت ها، نيترات ها و نيتريت ها ...

  • وبسایت تخصصی صنایع غذایی و فرآوری - انواع فرآورده های آبزیان

    fishprocessing.blogfa.com/category/1

    افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن . افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن به چند دسته تقسيم مي شوند كه نام انواع نگهدارنده هاي طبيعي و شيميايي (سورباتها، بنزواتها، سولفاتها، سولفيت ...

  • پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی

    maghalefile..com/post/9604/-پاورپوینت-بررسی-افزودنی-های...

    افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن به چند دسته تقسيم مي شوند كه نام انواع نگهدارنده هاي طبيعي و ... می دهند می توان به 40 دسته تقسیم نمود ولی در طبقه بندی کلی آنها را فقط در 5 گروه بررسی می ...

  • پاورپوینت بررسی افزودنی های غذایی

    20proje20..com/post/9094/پاورپوینت-بررسی-افزودنی-های...

    افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن به چند دسته تقسيم مي شوند كه نام انواع ... توان به 40 دسته تقسیم نمود ولی در طبقه بندی کلی آنها را فقط در 5 گروه بررسی می کنند: ....

  • سايت تخصصی مهندسی شیلات

    fisheris-engineering.blogfa.com/1390/02

    افزودني هاي مجاز در ماهي و فرآورده هاي آن به چند دسته تقسيم مي شوند كه نام انواع نگهدارنده هاي طبيعي و شيميايي (سورباتها، بنزواتها، سولفاتها، سولفيت ها، نيترات ها و نيتريت ها، پل فسفاتها ...

  • SID.ir | توليد پودر سوپ از ماهي كيلكا و تعيين زمان ماندگاري آن

    https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?FID=56513850114

    ماهي تازه صيد شده پس از آماده سازي، پخته شده و در خشك كن الكتريكي خشك شد، سپس به پودر تبديل شد. پودر حاصل درسه فرمول مختلف با افزودني هاي متفاوت براي تهيه پودر سوپ كيلكا فراوري شد.

  • جزوه اصول فرآورده های شیلاتی - مناسب برای اساتید و ...

    besty5.freedownload12.ir/product/645833

    قبلی جزوه اصول فرآورده های شیلاتی – مناسب برای اساتید و دانشجویان جزوه درس اصول فرآورده های شیلاتی ویژه دانشجویان رشته شیلات – تکثیر و پرورش آبزیان – مهندسی منابع طبیعی تعداد صفحه: 27 صفحه …

  • افزودني هاي غذايي (دکتر پذير)

    https://azblog..com/post/489/-افزودني-هاي-غذايي-دکتر-پذير...

    افزودني هاي غذايي (دکتر پذير),افزودني,هاي,غذايي,دکتر,پذير,----- 1.

  • پورتال طب سنتی ، اسلامی و ایرانی - تقلب در فرآورده هاي ...

    tebb.blogfa.com/post/222/تقلب-در-فرآورده-هاي-گوشتي-و-غلات

    تقلب در فرآورده هاي گوشتي. 1- تقلب در گوشت قرمز: گوشت و بيشتر فرآورده هاي آن گران قيمت هستند و امکان تقلب در آنها زياد است. از جمله تقلب هايي که در فرآورده هاي گوشتي انجام مي شود، مي توان به موارد ...

  • سايت تخصصی مهندسی شیلات - بستني ماهي از حرف تا عمل

    fisheris-engineering.blogfa.com/post/143

    اين مقاله قصد پاسخ گويي به پرسش هاي مطرح شده را ندارد ولي هدف آن روشن كردن اين موضوع مهم است كه آيا مي توان در كشور بستني ماهي توليد كرد و براي افزايش مصرف سرانه ي ماهي آن را به بازارهاي مصرف ...




  • برچسب ها : ,,,,,,,,,,,,,,,,,
    مطالب مرتبط
    بخش نظرات این مطلب
    آخرین نظرات ثبت شده برای این مطلب را در زیر می بینید: برای دیدن نظرات بیشتر این پست روی شماره صفحه مورد نظر در زیر کلیک کنید:
    بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
    پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .
    شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:
    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه: